This Page

has been moved to new address

Blend of Life

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
Blend of Life: augustus 2011

31 augustus 2011

Bershka launches webshop

Het aftellen is officieel begonnen! Op 6 september lanceert het Spaanse merk Bershka eindelijk haar online shop. 
Read more »

Labels:

30 augustus 2011

New webshop: Wear for love

Nederland is weer een fashionable webshop rijker: Wear for Love! Hou jij van unieke items die jou op en top vrouw laten voelen? Dan moet je zeker een kijkje nemen bij deze online fashionstore want het zal jouw mode hartje sneller laten kloppen!
Read more »

Labels:

29 augustus 2011

Fairy tale collection by Michael Barnaart van Bergen

Dankzij ontwerper Michael Barnaart van Bergen kunnen wij sprookjesachtig de zomer van 2012 in. Hij heeft zijn knitwear en couture collectie gepresenteerd in de Mesdag balzaal van het Hilton hotel in Den Haag. Een unieke collectie die werd gepresenteerd in de balzaal die was omgetoverd naar een waar sprookjesbos.
Read more »

Labels:

28 augustus 2011

Reese Witherspoon face of Lindex

Reese Witherspoon is het nieuwe gezicht van het Zweedse modelabel Lindex. Ze schittert in de najaarscampagne, California Denim, op advertenties, billboards, televisie en in de kranten.
Read more »

Labels:

26 augustus 2011

Win styling advise by Shoeby from Q-music stylist Monique Mathijssen

Wil jij een dagje gratis shoppen mét stylingadvies? Dat kan! Shoeby en Q-music hebben de handen ineen geslagen met de actie ‘Wat is de Plek van de Bag’. Luister vanaf maandag 29 augustus t/m vrijdag 2 september naar het ochtendprogramma de Goeiemorgenshow op Q-music en probeer ‘De Plek van de Bag’ te raden!
Read more »

Labels:

25 augustus 2011

H&M fall/ winter trend guide video

Vandaag een bonus blog! Gewoon omdat ik jullie deze fashionable video niet kon ontzeggen. We zijn van H&M gewend dat zij alles tot in de puntjes hebben geregeld. Dit leuke filmpje bewijst het maar weer. Ze presenteren de belangrijkste trends voor het aankomende seizoen zodat jij er trendy bij kan lopen in de koude dagen die steeds dichterbij komen. Weer een reden om te shoppen, toch?
Read more »

Labels:

Shoeby fall/ winter collection for women

Shoeby presenteert zijn nieuwe najaarscollectie met verrassende materialen en een rijk kleurenpalet. Voor iedere vrouw is er voldoende keuze want je kunt gaan voor een romantische look of als stoere chick door het leven stappen. De nieuwe Zoi collectie heeft luxe en vrouwelijkheid centraal staan, waar Eksept juist inspeelt op vrolijke details en materialen.
Read more »

Labels:

24 augustus 2011

PICARD presents the Golden Cognac Trend

Modieus en smaakvol tassenlabel PICARD presenteert zijn nieuwe collectie met trendy it-bags. Gaat jou modehartje al sneller kloppen? Deze tassen zijn een absolute verrijking voor je eigen collectie.
Read more »

Labels:

23 augustus 2011

Stylist Dyanne Beekman’s first book

Eindelijk is het zover! Eén van mijn favoriete Nederlandse stylisten, Dyanne Beekman, heeft haar eerste boek geschreven, No 1. Het is een inspirerende cocktail geworden met veel voorbeelden uit de praktijk.
Read more »

Labels:

22 augustus 2011

What to wear!

De tussen seizoenen zijn vervelende periodes in het jaar. Het ene moment zit je puffend binnen met de ventilator aan, het andere moment valt er een regenbui op je hoofd en koelt het gelijk af. Stel je jezelf de vraag: ‘Wat moet ik aan?’ zodra je in de ochtend de gordijnen open gooit? 




Gevolgd door een klein dilemma als je voor je kledingkast staat met de helft van je items op je bed gegooid met nog steeds dat grote vraagteken boven je hoofd?
Read more »

Labels: , , ,

21 augustus 2011

It’s official! Sex and the City movie 3 is coming up

Er waren al langer geruchten, maar de ster van de show, Sarah Jessica Parker, heeft bevestigd dat er een derde Sex and the City-film komt. Tijdens een interview met het Amerikaanse entertainmentmagazine Parade beantwoord zij de vraag ‘Is er de kans op een derde film?’ met ‘Ja, die komt er’.
Read more »

Labels:

20 augustus 2011

Victoria Beckham designed a new bag: ‘Victoria Bag’

Speciaal voor de kerstcollectie voor warenhuis Selfridges ontwerpt Victoria Beckham eenmalig een luxe handtas met een prijskaartje van maar liefst € 20.750,- Maar dan is de ‘Victoria Bag’ ook wel gemaakt van luxe krokodillenleer.
Read more »

Labels:

19 augustus 2011

London: World’s fashion capital of the year

Dit jaar viel de stad Londen in de prijzen voor ‘World’s fashion capital of the year’. Dankzij onder andere een prachtige ‘royal wedding’ met stijlicoon Kate Middleton mag London zich dit jaar modehoofdstad noemen.
Read more »

Labels:

18 augustus 2011

Topshop lookbook fall/ winter collection 2011

Topshop presenteert zijn nieuwe herfst/ winter collecties met vier inspirerende thema’s. De inhoud van ieder thema is verschillend waardoor er voor iedereen wel iets leuks tussen zit.

Read more »

Labels:

17 augustus 2011

Special celebrity shoe auction

Altijd al in de schoenen willen staan van Sarah Jessica Parker, Vivienne Westwood of Sienna Miller? Vanaf 8 oktober hoeft dit geen droom meer te zijn, want zij veilen hun favoriete schoenen voor het goede doel: Small Steps.


Read more »

Labels: ,

16 augustus 2011

Ethical Fashion Africa collection by Vivienne Westwood

De nieuwe herfst/winter collectie van Vivienne Westwood is ontworpen en geïnspireerd op Afrika. In samenwerking met The International Trade Centre heeft ze de Ethical Fashion Africa collectie gemaakt.
Read more »

Labels:

15 augustus 2011

Vintage shopping, old becomes new again!

Er zijn veel online shops die vintage kleding, accessoires en schoenen verkopen. Ga je mee terug in de tijd? Ik neem je mee naar twee geweldige webshops.
Read more »

Labels: ,

14 augustus 2011

Doutzen Kroes & Saskia de Brauw for Elle Magazine

Doutzen Kroes en Saskia de Brauw stralen samen op de cover van het septembernummer van de Nederlandse Elle. De abonnees hebben de editie al op de deurmat liggen, maar als je geen abonnement hebt kan je hem kopen vanaf 16 augustus!
Read more »

Labels:

13 augustus 2011

ZOE AND LOLA: Grand opening online shop


Er is een online boutique gelanceerd die je aan je favourite shopping-list kan toevoegen: ZOE AND LOLA. Diverse high-end fashion merken worden samengebracht in één webshop zoals Designer Remix Collection 2ÉME en Twenty8Twelve.
Read more »

Labels:

12 augustus 2011

Romantic & mysterious jewellery by Spinning Jewelry

Spinning Jewelry staat voor sieraden die jouw geschiedenis en persoonlijkheid weerspiegelen. Nu showen zij hun twee nieuwe najaarscollecties onder de namen: ‘Nordic Nature’ en ‘Delicate Seduction’.

Read more »

Labels:

11 augustus 2011

Ideal gift: Dream shoes by Shoes of Prey

Droom jij ook van een uniek paar schoenen die werkelijk niemand heeft? Shoes of Prey laat jouw droom in vervulling komen. Je kan je eigen schoenen ontwerpen!
Read more »

Labels:

10 augustus 2011

H&M Fall/Winter 2011 campaign featuring Frida Gustavsson


H&M heeft het prachtige Zweedse model Frida Gustavsson gekozen als het gezicht voor de wintercampagne. De collectie is geïnspireerd door veel kleur en bubbelvormige silhouetten uit de jaren ’60.
Read more »

Labels:

9 augustus 2011

VOTE FOR ME!!

 
Hallo lieve lezers! Sinds eind juli schrijf ik blogs voor het fashion platform genaamd Follow Fashion. Een ontzettend leuke en fashionable website waar je sowieso een kijkje moet nemen! Nu hebben ze een wedstrijd georganiseerd: “Vote the Guest Blogger’.

Als ik genoeg stemmen krijg, mag ik blijven schrijven voor deze website wat ik natuurlijk heel graag wil. Willen jullie alsjeblieft op mij stemmen als jouw favoriete blogger? 
Klik dan HIER.

Je kan stemmen t/m 31 augustus.

Alvast miljoen maal dank!! 

English version!
Hi lovely readers. Since the end of July I’m writing blogs for a fashion platform called Follow Fashion. A great and fashionable website which you just have to visit! Now they have organised a competition: “Vote the Guest Blogger”.

If I get enough votes, I can keep writing for this website which I naturally want. Can you please vote for me as your favourite blogger? Press HERE.

You can vote untill 31 August.

Thanks a million!

Labels:

Backstage with Lara Stone for Calvin Klein

Nederlands topmodel Lara Stone is al een tijdje het gezicht van Calvin Klein, maar nu schittert ze in de lingeriecampagne Naked Glamour. 
Read more »

Labels:

8 augustus 2011

Trend fall/ winter 2011 – Precious stone colours

Warme edelsteenkleuren zoals okergeel, robijnrood, amethist paars en smaragd groen zijn dé kleuren voor het aankomende seizoen.  Op de catwalk kwamen deze kleuren veelvuldig naar voren bij bekende ontwerpers als Prada en Gucci. 
Read more »

Labels:

7 augustus 2011

Preview: Impulse collection Karl Lagerfeld for Macy’s

Een tijdje terug vertelde ik al dat Karl Lagerfeld een collectie had ontworpen voor warenhuis Macy’s: The Karl Lagerfeld for Impulse collection (zie Karl Lagerfeld for Macy’s blog). Nu is het dan zover! De eerste foto’s zijn te bewonderen.

Read more »

Labels:

6 augustus 2011

OH MY JOSH! by Josh Veldhuizen collection

Ontwerpster Josh Veldhuizen, ook wel bekend van het tv-programma ‘Mode meisjes met een missie’, lanceerde onlangs haar tweede collectie ‘OH MY JOSH’. Vanaf september zijn deze geweldige items in meer dan honderd winkels in Nederland.
Read more »

Labels:

5 augustus 2011

Michael Barnaart van Bergen made exceptional collection

Modeontwerper Michael Barnaart van Bergen heeft een uniek collectie ontworpen ter ere van de tentoonstelling Mode ♥ Kunst in het Gemeentemuseum in Den Haag. De collectie, genaamd Hommage, is geheel geïnspireerd op de kunstwerken die in het museum hangen.
Read more »

Labels:

4 augustus 2011

Jessica Stam by Max Abadian for FLARE September '11

Jessica Stam poseert sexy maar vrouwelijk voor de september cover van het Canadese tijdschrift FLARE. Max Abadian is de fotograaf die deze magnifieke foto's heeft gemaakt. Ze draagt onder andere Louis Vuitton, Emilio Pucci en Giambattista.

Zie de foto's hieronder.

English version!
Jessica Stam poses sexy but feminine for the September cover of the Canadian magazine FLARE. Max Abadian is the photographer that shot these magnificant pictures. She is wearing several brands like Louis Vuitton, Emilio Pucci and Giambattista.

See the pictures below.



Read more »

Labels:

Smoking hot!

Nieuwe trend! Het mannenpak voor vrouwen is weer helemaal terug. Op de catwalk werd hij regelmatig gespot bij grote modemerken als Yves Saint Laurent en Aigner. 
Read more »

Labels:

3 augustus 2011

Boots for the urban lifestyle

Rubber Duck presenteert zijn herfst/ winter collectie met trendy, comfortabele boots. Het merk uit Denemarken laat zien dat zij een écht modemerk zijn die ditmaal de nadruk legt op de ‘urban lifestyle’.
Read more »

Labels:

2 augustus 2011

Ellipse sensual Swimwear and Beachwear

Ellipse staat bekend om haar sensuele lingerie, maar onlangs hebben zij een Swimwear en Beachwear lijn gelanceerd. Deze maand belooft mooi weer voor ons landje en uiteraard voor de vakantiegangers dus sla je slag!
Read more »

Labels:

Vlieger & Vandam fall/ winter collection

Ontwerpersduo Vlieger & Vandam hebben een extravagante, maar klassieke collectie ontworpen. Daarnaast hebben ze bijzondere items vanwege hun samenwerking met ontwerper Jeroen van Tuyl vanwege hun 10-jarig jubileum. Het uitgangspunt van van Tuyl is het ‘glasscherven patroon’ die op het leer wordt gegraveerd. 

Read more »

Labels:

1 augustus 2011

Dorhout Mees fall/ winter collection: Ballets Russes

Naamgenoot Esther Dorhout Mees danste ooit op grote podia in Londen, Milaan en Parijs als ballerina. Nu heeft ze haar energie en creativiteit gestoken in haar herfst/ winter collectie. Haar oude dansleven was dé inspiratiebron voor ‘Ballets Russes’.
Read more »

Labels: