This Page

has been moved to new address

Blend of Life

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
Blend of Life: oktober 2011

31 oktober 2011

Laid back summer fashion by Dagmar!


Het Zweedse modelabel Dagmar brengt ons een relaxte zomer 2012. De collectie geheel in het teken van ‘Moroccon laid back luxury style’ is in één woord: prachtig!
Read more »

Labels:

30 oktober 2011

Warm feet with boots from Karma of Charme

Als echte fashionista weet jij als geen ander dat de Bohemien style niet meer weg te denken is deze winter. Karma of Charme heeft hier haar inspiratie uitgehaald en vertaald naar authentieke boots met een eigen stijl.
Read more »

Labels: ,

29 oktober 2011

Unique beautyconcept: GLOSSYBOX

Beautyfans opgelet! Een nieuw, uniek concept is gelanceerd: GLOSSYBOX.
Read more »

Labels: ,

28 oktober 2011

Zara lookbook video

Ik heb je al eerder verteld over het lookbook van Zara en de prachtige campagne foto’s laten zien van de nieuwste collectie. Maar nu is ook de video gepubliceerd van de herfst/ winter campagne.
Read more »

Labels: ,

27 oktober 2011

H&M Millennium collection

H&M gaat wéér een geweldige, capsule collectie lanceren! De lijn is geïnspireerd door de film The Girl With The Dragon Tattoo en heet daarom ook heel toepasselijk: Millennium!
Read more »

Labels: , , ,

26 oktober 2011

Trinny & Susannah shape wear

Helaas zijn maar weinig vrouwen gezegend met het figuur van een topmodel. Maar niet getreurd, dat kleine buikje of dat ‘zwembandje’ kan je wegtoveren met de fabulous shapewear collectie van het Britse styling duo Trinny & Susannah.
Read more »

Labels:

25 oktober 2011

Jimmy Choo will launch a book

Ter ere van het vijftien jarige bestaan trakteert Jimmy Choo dit jaar een speciaal boek! Een boek die bij een echte fashionista niet mag ontbreken op de boekenplank.
Read more »

Labels: , ,

24 oktober 2011

Charlotte Olympia Spring/ Summer collection 2012

De speurtocht naar de warme, trendy boots is begonnen maar Charlotte Olympia is helemaal klaar voor zomer 2012. Denk aan zon, zee, strand en overheerlijke cocktails en krijg het alvast warm bij de gedachte van deze nieuwe collectie.
Read more »

Labels: ,

23 oktober 2011

New collection! Erin Wasson for Zadig & Voltaire

Model Erin Wasson heeft haar creatieve brein in de strijd gegooid en lanceert haar debuutcollectie voor het Franse label Zadig & Voltaire! Kijk snel mee naar de fashionable foto’s.
Read more »

Labels: ,

22 oktober 2011

Give-away & discount at FashionMania.nl!

THE GIVE-AWAY HAS ENDED!

Info: This post stays on top (don't mind the date above the post). Scroll down for the latest fashion posts. Foreign readers: press "Read more" to read the English version how to participate in this give-away!
Ons wereldwijde web heeft veel online shops, maar FashionMania.nl is dé ultieme fashionable webshop om al jouw mode wensen in vervulling te laten komen. Om de opening van de vernieuwde webshop te vieren heb ik een geweldige give-away. Je maakt kans op een paar gave ‘Skull’ oorbellen én je kan winkelen met maar liefst 20% korting!
Read more »

Labels: , ,

21 oktober 2011

All collection pictures Versace for H&M

Kon ik voorheen alleen sneak previews met jullie delen van de nieuwe collectie Versace voor H&M, nu is het complete lookbook gepubliceerd. Kijk snel en geniet van al het moois!
Read more »

Labels:

20 oktober 2011

Christian Louboutin anniversary shoes

Schoenenkoning Christian Louboutin zit al 20 jaar in het vak en dat is reden voor een feestje! Zijn jubileumboek komt bijna uit, maar hij heeft ook nog exclusief voor Barneys twintig paar schoenen ontworpen.
Read more »

Labels: ,

19 oktober 2011

Fashion video! Flashmob by Diane von Furstenberg

Diane von Furstenberg heeft tijdens Fashion Week in Parijs een flashmob georganiseerd ter ere van haar nieuwe parfum Diane!
Read more »

Labels: , ,

18 oktober 2011

Vera Wang opens bridal shop

Denk jij bij het lezen van deze kop, ik ga me opgeven voor het programma “Moet je me niet iets vragen?” Of is jouw prins op het witte paard al op zijn knieën gegaan? Goed nieuws! Ontwerpster Vera Wang opent een bruidsmodezaak.
Read more »

Labels:

17 oktober 2011

Glamourous Rock & Roll by Topshop

Glitters, glitters en nog meer glitters! Dat is de Glam Rockette collectie van Topshop die jou stralend de feestdagen door laat gaan.
Read more »

Labels: ,

16 oktober 2011

Fashion video! H&M shows summer trends 2012

We zijn nieuwsgierig en lezen graag over de trends voor de zomer van 2012, maar als je nu alles kunt bekijken vanuit je luie stoel in een video? Perfect!
Read more »

Labels: , ,

15 oktober 2011

Unique knitwear by Granny’s Finest

Na een jaar van intense voorbereiding is het nieuwe label Granny’s Finest een feit! Een nieuw modemerk met een geweldig concept.
Read more »

Labels:

14 oktober 2011

Perfect black fashion!

Het wereldwijde web is weer een online store rijker! Ik stel je voor aan Blackfashionstore.com, een uniek en leuk concept want zij bundelen alleen zwarte fashion items op één plek.
Read more »

Labels: ,

13 oktober 2011

Colourful jeans by Cimarron

Het Franse jeanslabel Cimarron maakt een schitterende comeback! Het succes dat begon in het begin van de jaren ’90 komt anno 2011 weer helemaal terug.
Read more »

Labels:

12 oktober 2011

Online shopping at Dior!


Het is zover! Vandaag zal luxueus fashion- en beauty merk Dior zijn nieuwe website lanceren mét online shop.
Read more »

Labels: ,

11 oktober 2011

New campaign image Versace for H&M

De lancering van de Versace voor H&M collectie komt steeds dichterbij! En ik kan jullie weer verblijden met nieuw campagne beeld.
Read more »

Labels:

10 oktober 2011

Rachel Bilson launches ShoeMint

Rachel Bilson lanceert binnenkort ShoeMint, een webshop met alleen maar schoenen die deze jonge dame heeft ontworpen. Dit doet zij in samenwerking met BeachMint, hét platform voor webshops.  
Read more »

Labels: ,

9 oktober 2011

Unite: where fashion meets hair!

Het exclusieve haarverzorgingsmerk Unite is al jaren een liefhebber bij internationale celebrities zoals Heidi Klum, Eva Longoria en Sienna Miller. Hiermee heeft de grondlegger Andrew Dale een fantastisch hairconcept geïntroduceerd.
Read more »

Labels: ,

8 oktober 2011

It’s official! Olivia Palermo’s fashion blog is online

Een paar maanden geleden vertelde ik al over de geruchten dat stijlicoon Olivia Palermo een eigen fashionblog zou starten en ik had beloofd jullie op de hoogte te houden. Nu zijn de virtuele deuren eindelijk geopend!
Read more »

Labels: ,

7 oktober 2011

Dita von Teese launches lingerie collection


Burlesque lady Dita von Teese lanceert volgend jaar een eigen lingerielijn! Deze sensuele, klassieke dame pakt het gelijk goed aan want ze lanceert niet één maar twee collecties, een luxe en betaalbare versie.
Read more »

Labels:

6 oktober 2011

Trend! Lace-up ankle boots

De populaire geveterde enkellaarsjes zijn ontzettend hip! Ze veroveren het straatbeeld en worden veelvuldig gespot in collecties van velen schoenenmerken.
Read more »

Labels: , ,

5 oktober 2011

Photo Dairy: London!

Sinds drie dagen weer terug op Nederlandse bodem vanuit fashionable Londen. Een heerlijk lang weekend weg naar de Fashion Capital of the Year 2011!
Read more »

Labels: ,

4 oktober 2011

Lucky winners of the give-away!





Het is eindelijk zover! De winnaressen van de Give-Away zijn geselecteerd. Kijk snel of jij één van de gelukkigen bent die haar nagels kan lakken met deze zes trendy kleuren uit de Limited Edition W.I.C. by Denmark van Herôme set.
Read more »

Labels: ,

3 oktober 2011

New collection by Club Manhattan

Accessoire label Club Manhattan heeft een stijlvolle collectie gelanceerd met prachtige eye-catchers! 
Read more »

Labels: