This Page

has been moved to new address

Blend of Life

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
Blend of Life: november 2011

30 november 2011

December! Party & Home Improvement month

December: een feestelijke maand voor iedereen! Voor mij wordt het dubbelfeest want niet alleen kerst en oud & nieuw staan voor de deur maar mijn vriend en ik hebben gisteren ook de sleutel gekregen van ons huisje!
Read more »

Labels:

29 november 2011

Victor & Rolf bag for € 5,-


Heb jij altijd al gedroomd van een item van het bekende Nederlandse ontwerpersduo Victor & Rolf? Dat kan!
Read more »

Labels:

28 november 2011

New dresses from LaDress


Het Nederlandse label LaDress heeft weer vijf nieuwe modellen gelanceerd! Deze eye-catchers zijn toegevoegd aan de geweldige € 150,- serie. Kijk snel mee!
Read more »

Labels:

27 november 2011

Ultimate party accessories!

Nu de feestmaanden eraan komen is iedere fashionista natuurlijk flink aan het winkelen voor een perfecte party outfit. Hier mogen schitterende accessoires niet aan ontbreken!
Read more »

Labels: , , ,

26 november 2011

The Dutch Vogue is a fact!

De geruchten gingen al maanden de ronde en sinds eergisteren is het een feit! Nederland krijgt zijn eigen stijlbijbel, de Vogue!
Read more »

Labels: , , ,

25 november 2011

Metro launches a fashion magazine: Metro Mode


Modeliefhebbers opgelet! Ook het gratis dagblad Metro laat nu jouw mode hartje sneller kloppen. Zij publiceren een nieuwe bijlage: Metro Mode.
Read more »

Labels: , ,

24 november 2011

Preview Versace for H&M Spring/ Summer collection 2012


Ik heb nog een fashionable preview voor jullie! Donatella Versace heeft niet één, maar twee keer achter de tekentafel gezeten voor de Zweedse winkelketen, ditmaal voor de lente/ zomer collectie 2012. Hier alvast een preview!
Read more »

Labels: ,

23 november 2011

Preview lingerie collection by Dita Von Teese

Von Follies by Dita von Teese is een feit! Al eerder vertelde ik dat de burleske danseres een lingerielijn ging lanceren en nu kan je hier de eerste foto zien.
Read more »

Labels:

22 november 2011

New fashion webshop: FASHION-N-STYLE

Weer een online pareltje gevonden: FASHION-N-STYLE! Een schitterende webshop met geweldige merken. Oftewel, voor ieder wat wils!
Read more »

Labels: , , ,

21 november 2011

Supertrash starts jewellery line and perfume


Supertrash ontwerpster Olcay Gulsen is god bezig! In december brengt het merk een uitgebreide juwelenlijn en begin 2012 zal de eerste parfum worden gelanceerd.
Read more »

Labels: , , ,

20 november 2011

Step inside the closet of Whitney Port

We kennen Whitney Port natuurlijk als stijlicoon, fashionista en ontwerpster dankzij de MTV serie The Hills en The City. Sinds kort heeft zij een nieuwe inloopkast en deze laat ze graag aan je zien!
Read more »

Labels: , , , ,

19 november 2011

Mango spring/ summer 2012 lookbook

We zitten midden in de winterkou, maar een kijkje in een nieuw zomers lookbook is altijd fijn! Mango heeft haar lookbook gepubliceerd voor de lente/ zomer van 2012.
Read more »

Labels: , , ,

18 november 2011

Blog Award: “Liebster Blog”

Eergisteren kreeg ik een berichtje van de blogger van It's a Matter of You die mij verraste met deze blog award. Hartstikke bedankt!!!
Read more »

Labels: ,

17 november 2011

Win a weekend away with Esprit!


Het is feest bij Esprit! Het merk heeft een nieuwe parfum gelanceerd: Esprit Urban Nature en om dat te vieren hebben zij een leuke actie bedacht. Je maakt kans op een weekend Stockholm.
Read more »

Labels: ,

16 november 2011

Tamara Mellon starts own label

Tamara Mellon zegt vaarwel tegen Jimmy Choo en gaat, volgens de laatste geruchten, een eigen lifestyle label starten!
Read more »

Labels: ,

15 november 2011

Webshop Werelse. online!


De Werelse. webshop is een feit! De drie bekende fashion bloggers Andy Torres, Chiara Ferragni en Carolina Engman hebben dé virtuele “shopping place to be” gelanceerd.
Read more »

Labels:

14 november 2011

Olsen twins, Vogue's Best Dressed duo


Vogue heeft de zusjes Mary-Kate en Ashley Olsen uitgeroepen tot het best geklede duo. De tweeling staat dan ook op de cover van de Vogue Best Dressed editie.
Read more »

Labels: ,

13 november 2011

Victoria’s Secret Fashion Show 2011 pictures & backstage video

New York stond deze week weer even op zijn kop voor het meest sexy mode spektakel: Victoria’s Secret Fashion Show 2011!
Read more »

Labels:

12 november 2011

FashionMania give-away winner!

Drie weken geleden is de give-away van een paar geweldige, trendy “Skull” oorbellen van start gegaan. Nu is de gelukkige winnares bekend!
Read more »

Labels: , ,

11 november 2011

Sample sale: Kelim Boots


De trend van dit moment: Kelim Boots! De handgemaakte laarzen bestaan uit vintage Kelim tapijten gecombineerd met leer. Dus voor iedereen een uniek paar Kiboots!
Read more »

Labels: , ,

10 november 2011

Preview! Fashion book by Carine Roitfeld & Karl Lagerfeld


Carine Roitfeld, voormalig hoofdredactrice van de Franse Vogue, schrijft een boek samen met ontwerper Karl Lagerfeld. Oftewel, een fashion boek die niet mag ontbreken in jouw boekenkast!
Read more »

Labels: ,

9 november 2011

H&M Spring/ summer collection 2012


We kunnen wéér genieten van een lookbook! H&M is volop bezig met zijn zomercollectie voor 2012 en laat ons alvast mee genieten van al het moois.
Read more »

Labels: ,

8 november 2011

Fashion app’s!


Als echte fashionista ben je waarschijnlijk verslaafd aan je iPhone, iPad of iPod Touch. Dan zijn er natuurlijk genoeg fashionable gratis app’s verkrijgbaar. Hieronder heb ik een aantal van mijn favorieten geselecteerd voor jou.
Read more »

Labels: ,

7 november 2011

New jewellery line: Coco Rocha for Senhoa


Was model Coco Rocha drie maanden geleden nog gezicht voor de Karl Lagerfeld voor Macy’s collectie, nu heeft ze een sieradenlijn ontworpen voor Senhoa.
Read more »

Labels: ,

6 november 2011

Mexx spring/ summer collection 2012

Er is wéér een prachtig lookbook gelanceerd, ditmaal van Mexx! Iedereen is nu bezig met winkels leeg kopen voor de herfst en winter mode, maar kijk alvast mee wat jij aankomende zomer kunt aanschaffen.
Read more »

Labels:

5 november 2011

It's party time with Alexa Chung & Vero Moda

Stijlicoon Alexa Chung is klaar voor een feestje! Met de feestdagen voor de deur heeft Vero Moda Miss Chung gekozen om een nieuwe collectie te ontwerpen en de campagne beelden zijn gepubliceerd.
Read more »

Labels:

4 november 2011

River Island sends to the Netherlands

Veel landen konden al genieten van hun thuisbezorgde River Island pakketjes, maar vanaf nu kan Nederland zich ook aan dit lijstje toevoegen. De Britse keten verzend nu ook naar ons land!
Read more »

Labels: , , ,

3 november 2011

Fashion sample sale by Vanilia


Aankomend weekend is het weer tijd voor een sample sale van Vanilia! Je kan weer een tas vol stoppen met kleding, schoenen en accessoires voor fantastische prijzen, want alles is verkrijgbaar van € 5,- t/m € 29,-
Read more »

Labels: , ,

2 november 2011

Blogger collection: Werelse.

’s Werelds bekendste fashion bloggers Chiara Ferragni (The Blonde Salad), Andy Torres (Style Scrapbook) en Carolina Engman (Fashion Squad) hebben hun fashion knowledge gebundeld. Zeg ‘Hallo’ tegen Werelse.: een collectie met ‘limited edition’ items geïnspireerd op hun eigen stijl en leven.  
Read more »

Labels:

1 november 2011

Trend! Shiny metallic & glitters


Deze winter worden wij verblind door prachtige metallic materialen en glitters. Om de koude, maar toch ook feestelijke dagen op te vrolijken hieronder een aantal schitterende items.

Read more »

Labels: ,