This Page

has been moved to new address

Blend of Life

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
Blend of Life: januari 2012

31 januari 2012

Preview Cheryl Cole’s Shoe Collection Spring 2012

Cheryl Cole lanceert wederom een collectie in samenwerking met Stylistpick voor aankomende lente. Ik kan jullie een preview geven van het eerste paar schoenen die in haar collectie zal komen.
Read more »

Labels: ,

30 januari 2012

Amsterdam International Fashion Week 2012

Het Amsterdam International Fashion Week is afgelopen. Er waren weer geweldige nieuwe collecties van diverse bekende ontwerpers zoals Spijkers en Spijkers, Supertrash en Bas Kosters. Kijk mee naar een kleine greep van de prachtige collecties die werden getoond op AIFW 2012!
Read more »

Labels: , ,

29 januari 2012

Polaroid Best under the Sun Collection 2012

Laat de zon maar schijnen! Ter gelegenheid van de 75ste verjaardag van Polaroid lanceert Polaroid Eyewear een prachtige collectie: “Best under the Sun” met nieuwe, trendy designs voor een glamoureuze, zomerse look!
Read more »

Labels: ,

27 januari 2012

Gaultier gives ode to Amy Winehouse

De vierde dag van Couture Week in Parijs gisteren kreeg een bijzondere show, namelijk van Jean Paul Gaultier. De Franse ontwerper bracht een speciale ode aan de overleden muzieklegende Amy Winehouse!

Read more »

Labels: ,

25 januari 2012

Kate Moss for Mango

Topmodel Kate Moss is gekroond tot hét gezicht van de Spaanse keten Mango. Vorig jaar maakte ze al een filmpje ‘The Great Escape’. Dit jaar staat de natural beauty voor de camera voor de spring/ summer campagne 2012!
Read more »

Labels: ,

23 januari 2012

Lookbook MUSTHAVE Collection Josh V

Het modemerk Josh V gaat haar derde seizoen in en hoe! Een geweldige nieuwe collectie met uitbreiding in de vorm van accessoires zoals tassen, schoenen en hoeden. Oftewel, een complete outfit van Josh V is dit jaar te realiseren!

Read more »

Labels: ,

20 januari 2012

The Carrie Diaries – Ms. Bradshaw before SATC!

Sex and the City! Het was jaren genieten van prachtige outfits, walk-in closets en leuke verhalen van Carrie, Charlotte, Samantha en Miranda. Ben jij ook een echte Sex and the City fan? Dan heb ik goed nieuws! Er wordt een pilot gemaakt: “The Carrie Diaries”.
Read more »

Labels: ,

19 januari 2012

Like, subscribe & win by NOLA.NOVA

Er is weer een leuke win actie! Dit keer niet van Blend of Life maar van kledingmerk NOLA.NOVA! Zusjes Angelique en Marjolein hebben het merk opgericht waar zij trendy en originele shirts, tops en jurkjes ontwerpen.
Read more »

Labels: ,

18 januari 2012

Trend! Mouse flats

Deze trend waait al een tijdje door de fashion straten. Het gaat om de schattige muizenflatjes van Marc by Marc Jacobs!
Read more »

Labels: , ,

16 januari 2012

SET Spring/ Summer Collection

SET is een prachtig, vrouwelijk label die dit seizoen een schitterende collectie vol semi-stoere rock met een twist country collectie brengt. De kleding heeft mooie 70’s invloeden die jou een zonnige zomer garandeert.

Read more »

Labels: ,

15 januari 2012

Heavenaday.nl & Vindict give-away winner!

Afgelopen maandag startte de geweldige give-away waarbij jij kans maakte op een geweldige box met overheerlijke rosé, chocolade en een interessant wijnboek. Vandaag mag ik de winnares bekend maken en zij heet: Little Joy @GewoonGezellie
Read more »

Labels:

11 januari 2012

River Island SS12 lookbook & behind the scenes video

River Island heeft haar kleurrijke en zomerse SS12 collectie gepresenteerd. Heerlijke prints, veel kleur en prachtige textuur is de kern van deze nieuwe collectie! 
Read more »

Labels: ,

10 januari 2012

Campaign Versace for H&M Cruise Collection

De campagnebeelden van Versace voor H&M Cruise Collection zijn geschoten en gepubliceerd. Geniet alvast van al het moois en schrijf je wishlist want over 10 dagen kan je dit allemaal in je virtuele shopping bag leggen!

Read more »

Labels: , ,

9 januari 2012

Give-away by Heavenaday.nl & Vindict

Info: This post stays on top (don't mind the date above the post). Scroll down for the latest fashion posts. Foreign readers: press "Read more" to read the English version how to participate in this give-away!


De feestdagen zijn voorbij, maar dat betekent niet dat wij fashionable ladies (en mannen) niet meer mogen genieten van een lekkernij. Daarom dit keer geen fashionable give-away maar een eatable give-away!








In samenwerking met Heavenaday.nl en hun samenwerking met Vindict mag ik een geweldige box weggeven met een overheerlijke rosé; de Scavi & Ray - Rosato, chocolade en een leuk boekje met alles wat jij moet weten over wijn!
Read more »

Labels:

5 januari 2012

AIFW Concept store: Wardrobe #01

Amsterdam International Fashion Week staat weer voor de deur en ook dit jaar zijn er weer veel downtown events. Één daarvan is de concept store van Wardrobe #01!
Read more »

Labels: ,

2 januari 2012

The face for Max Mara SS12: Saskia de Brauw


Het beeldschone Nederlandse topmodel Saskia de Brauw is hét nieuwe gezicht van Max Mara voor de Spring/ Summer 2012 campagne.
Read more »

Labels: , , ,